Flamenkita 4+ – Samba Salad

Vakantietheater, Bureau Vanaf2

Datum en tijd

18 april 2021
Begintijd: 07:00

Locatie

Online evenement
Beschrijving

Olé! Het warmbloedige muziektheatergezelschap Samba Salad laat kinderen ontdekken dat niet alleen Sinterklaas mooie cadeautjes meebrengt uit Spanje. In Flamenkita – een zomers, opzwepend sprookje over een betoverde flamencogitaar – laten internationale kunstenaars uit de Nederlandse jeugdtheater- en flamencowereld het Andalusische hart ontbranden. Vol passie en temperament Flamenkita is een exotische mengeling van virtuoze gitaarmuziek, poëzie, vurig voetenwerk en betoverende flamencozang en -dans en lichtvoetige komedie.

‘Kam je haren strak naar achteren,

doe een grote bloem in je haar,

trek je flamencorok aan,

zet een mooie Spaanse hoed op,

vergeet je dansschoenen niet

en neem een waaier mee

want het wordt heel warm!

Hoor…, de gitaar roept ons…,¡Olé!’

Het mooie meisje Cypressa moet van haar vader, een rijke koopman uit Cadiz, trouwen met een deftige familievriend. Maar Cypressa wil dat niet en ze loopt weg. Dwalend door het bos ontmoet zij de liefde van haar leven, houthakkerzoon Amato. Maar Bruja, de jaloerse bosheks lokt Cypressa in een val en betoverd haar in een boom. En dan komt er op een dag een houthakker voorbij…

Als je een kaartje gekocht hebt, stuurt het Rietveld Theater je een mail met een link. Deze link in de mail is pas actief op de desbetreffende weekenddag om 07.00 uur ’s ochtends, tot aan 07.00 uur ’s ochtends de volgende dag.

Wil je dat je vriendjes of vriendinnetjes dit ook zien. Deel deze activiteit
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Overig
Dit is een
Betaald
evenement
Leeftijdscategorie:
4-6 jaar6-12 jaar
Georganiseerd door: Vakantietheater, Bureau Vanaf2

Deze kinderen zijn al geweest