Het Griezelkabinet – Samba Salad 4+

Vakantietheater, Bureau Vanaf2

Datum en tijd

10 april 2021
Begintijd: 07:00

Locatie

Online evenement
Beschrijving

Lekker griezelen, bibberen en beven met Het Griezelkabinet

Wie niet bang is voor heksen, spoken, vreemde schepsels en andere duistere zaken die het daglicht niet kunnen verdragen kan lekker genieten van deze griezelige en hilarische voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.  De originele muziek is geïnspireerd op tango-, blues-, flamenco-, pop- en klassieke thema’s met cello, accordeon, flamencogitaar en een jazz bezetting van contrabas, saxofoon, trompet, drums & piano.

De familie Zwavelzuur, drie plaaggeesten die uit de boekenkast zijn gekropen, vindt het heerlijk om mensen bang te maken. Maar Bart-Jan is niet bang, zegt hij. Nergens van! Bart Jan laat zich niet zomaar kennen. Zijn motto: de engste dingen, zijn de dingen die je zelf verzint.

De griezelfamilie voelt zich uitgedaagd en heeft het op hem gemunt. Ze zijn vastberaden hun ‘nieuwe prooi’ de stuipen op het lijf te jagen. Maar of het ze zal lukken is nog de vraag. Hij laat zich namelijk niet zo snel kisten…

Als je een kaartje gekocht hebt, stuurt het Rietveld Theater je een mail met een link. Deze link in de mail is pas actief op de desbetreffende weekenddag om 07.00 uur ’s ochtends, tot aan 07.00 uur ’s ochtends de volgende dag.

Wil je dat je vriendjes of vriendinnetjes dit ook zien. Deel deze activiteit
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Overig
Dit is een
Betaald
evenement
Leeftijdscategorie:
4-6 jaar6-12 jaar
Georganiseerd door: Vakantietheater, Bureau Vanaf2

Deze kinderen zijn al geweest