TJHO op het Hanzefestival

Muziekvereniging Armonia

Datum en tijd

17 april 2021
Begintijd: 16:00

Locatie

Hengelo
Online evenement
 
 
Beschrijving

In 2018 werd het jeugdorkest TJHO van muziekvereniging Armonia zowel door de kinderjury als door de vakjury beoordeeld als de overall winnaar van het Hanze festival!

De orkesten die meededen aan dit festival werden uitgedaagd zich te presenteren binnen het thema: ‘Waar kom je vandaan”. Het Twents Jeugd Harmonie Orkest TJHO, onder leiding van dirigente Kimmy Reef, heeft daarop een prachtig optreden verzorgd waar onder meer is stilgestaan bij het 150 jaar jubileum van Stork.

Een logische keuze omdat het TJHO onderdeel uit maakt van muziekvereniging Armonia, opgericht door Stork. Aan de hand van de muziek werd een stukje geschiedenis van Stork in beeld gebracht met behulp van beeldmateriaal en toneel. Daarnaast werden enkele scènes gespeeld van de verschillende muziektheater producties die het TJHO de afgelopen jaren op de planken heeft gezet.

Ook werd er een mooi staaltje harmonie muziek door het jeugdorkest neergezet met de compositie Danzon no 2 van de componist Arturo Marquez.

Nu voor het eerst, speciaal voor deze Kindermuziekweek is het winnende concert ook door jou te bekijken! Dus ga er lekker voor zitten, pak er wat te drinken bij en geniet van het concert!

Wil je dat je vriendjes of vriendinnetjes dit ook zien. Deel deze activiteit
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Overig
Dit is een
Gratis
evenement
Leeftijdscategorie:
Alle leeftijden
Georganiseerd door: Muziekvereniging Armonia

Deze kinderen zijn al geweest