Inschrijving Willem Wilminkprijs geopend

Schrijf je nu in voor de zevende editie van de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied! ????  De winnaar wordt bekend gemaakt aan het eind van de Kindermuziekweek 2021.

Ben jij componist, tekstschrijver of producent? Stuur dan gauw je bijdrage in via  willemwilminkprijs.nl 

De Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied is een initiatief van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en wordt mede mogelijk gemaakt door Buma Cultuur. Met de prijs wordt aandacht gevraagd voor het Nederlandse kinderlied en met name de plaats die het kinderlied inneemt in het jeugdtheater. Tevens willen zij eer bewijzen aan de Enschedese dichter en tekstschrijver Willem Wilmink, die aan de basis heeft gestaan van een groot aantal bekende Nederlandse kinderliedjes. 

Je kunt tot 21 februari 2021 je bijdrage insturen. De nominaties voor de Willem Wilminkprijs worden medio maart bekend gemaakt, de uitreiking vindt plaats op zondag 18 april 2021 in Enschede. 

Bekijk meer nieuws

Word jij onze nieuwe projectleider?

Wij zoeken per 1 september een freelance projectleider (M/V/X) om samen met het actieve bestuur, de marketingcommunicatiespecialist en diverse partners uit de muzieksector de jaarlijkse

Lees meer

Column van Kim spierenburg

Kim Spierenburg, violiste en ambassadeur “Gefeliciteerd! Mag ik je een brutale vraag stellen? Wil je straks bij NTR Podium op radio 4 een kort interview

Lees meer